Komentimi i endrrave Ibn Sirin.

Edhe nse ka pasur disa mosmarrveshje dhe mosmarrveshje mes.

T vdekurit nuk e njohin mashtrimin apo mashtrimin dhe sot ne do t msoj pr disa nga interpretimet. .

I vdekuri jeton n botn e vrtet (Ahiret), ka shkuar nga bota e rrejshme (Dynjaja) dhe nuk gnjen, pavarsisht nga ajo se ka thot.

.

I. . .

.

Disa libra t ndrrave thon se nna e vdekur ndrron t jetoj pr lajme t mira. . youtube.

Psikologt besojn se ndrrimi i t afrmve apo miqve q kan ndrruar jet, sht thjesht nj manifestim i depresionit apo ndjenjs s fajit ndaj tyre. .

pershendetj,kam nje enderr qe par po deshiroj nga ju qe tne shpjegoni d.

far do t thot t shohsh n ndrr t vdekurit, t rrish dhe t flassh me ta.

Kur njeriu fle, Allahu ia merr shpirtin, dhe kjo sht vdekja e vogl, siq thot Allahu Ai jua merr shpirtrat natn, duke e ditur keni br ditn, pastaj ju zgjon q t jetoni deri n kohn e caktuar (exhelin) (El Enam 60), dhe thot Allahu ua merr. Shkenctart than se kur ndrrimtari i sheh dhe ata i drgojn mesazhe, ai duhet t&39;i ndjek ata.

Buhariu,Muslimi,Tirmidhi,Ebu Dauti. Edhe nse ka pasur disa mosmarrveshje dhe mosmarrveshje mes.

.
.
Nse n nj ndrr puth, nnn e larguar, do t thot falje.

.

beKFtPkGtHlMw.

. N&235;se njeriu sheh n&235;. I vdekuri jeton n botn e vrtet (Ahiret), ka shkuar nga bota e rrejshme (Dynjaja) dhe nuk gnjen, pavarsisht nga ajo se.

. Shkenctart than se kur ndrrimtari i sheh dhe ata i drgojn mesazhe, ai duhet t&39;i ndjek ata. . N&235;se n&235; &235;nd&235;rr je e lumtur p&235;r shtatz&235;nin&235;, at&235;her&235; do t&235; thot&235; q&235; ngjarje emocionuese do t&235; ta p&235;rfshijn&235; jet&235;n n&235; k&235;t&235; moment ose n&235; nj&235; t&235; ardhme t&235; af&235;rt. . .

Interpretimi i &235;ndrrave.

Nefsenij (psikologjike, k&235;to vijn&235; nga brend&235;sia e personit) dhe shejtanii (ato q&235; vijn&235; nga shejtani). 2022-02-05T1218450000.

P&235;rq&235;fimi I T&235; Vdekurit - Ne EnderrNe Enderr - Kuptimi i Enderrave - Enderrat Sipas.

Komentimi i endrrave Ibn Sirin.

Endrrat jane te verteta aq sa njeriu eshte i sinqerte ne te folur.

T vdekurit nuk e njohin mashtrimin apo mashtrimin dhe sot ne do t msoj pr disa nga interpretimet.

.